Slag asphalt.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:English
Published: B.S.F., 1962
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00397nxm-a2200121zn-4500
001 000105497
005 20180201094559.0
008 940223s1962------------------------eng--
089 |a 625.85 
245 0 0 |a Slag asphalt. 
260 |b B.S.F.,  |c 1962 
999 |c 88304  |d 88304 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 625_850000000000000_BRI  |7 0  |9 111334  |a PILKINGTON  |b PILKINGTON  |c P  |d 1994-02-23  |l 1  |o 625.85/BRI  |p 017420001  |r 1994-12-07  |w 2018-02-01  |y LONG