Rechtsgrundlagen der wirtschaftlichen Mitbestimmung.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:English
Published: Bund, 1963
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00440nxm-a2200121zn-4500
001 000066436
005 20180201093549.0
008 940223s1963------------------------eng--
089 |a 331.8801 
245 0 0 |a Rechtsgrundlagen der wirtschaftlichen Mitbestimmung. 
260 |b Bund,  |c 1963 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 331_880100000000000_HAN  |7 0  |9 72204  |a PILKINGTON  |b PILKINGTON  |c MAIN  |d 1994-02-23  |l 0  |o 331.8801/HAN  |p 009781501  |r 2018-02-01  |w 2018-02-01  |y LONG 
999 |c 56540  |d 56540