Une fille d'Eve, suivi de la muse du departement / [by] H. de Balzac.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Format: Book
Language:English
Published: Livre de Poche, 1969
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00513nxm-a2200133zn-4500
001 000066297
005 20180201093547.0
008 940223s1969------------------------eng--
089 |a 843.7 BAL 
100 1 |a Balzac, Honoré de,  |d 1799-1850 
245 0 4 |a Une fille d'Eve, suivi de la muse du departement /  |c [by] H. de Balzac. 
260 |b Livre de Poche,  |c 1969 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 843_700000000000000_BAL  |7 0  |9 72070  |a PILKINGTON  |b PILKINGTON  |c MAIN  |d 1994-02-23  |l 1  |o 843.7 BAL  |p 009746801  |r 1999-05-12  |w 2018-02-01  |y LONG 
999 |c 56420  |d 56420