Les chercheurs d'os : roman / Tahar Djaout. roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Djaout, Tahar
Format: Book
Language:French
Published: Paris : Seuil, 1984
Series:Collection Méditerranée
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00546nxm-a2200157zn-4500
001 000285520
005 20180201105915.0
008 940223s1984----fr----------------f-fre--
020 |a 2020067102 
089 |a 843.91 DJA 
100 1 |a Djaout, Tahar 
245 0 4 |a Les chercheurs d'os :  |b roman /  |c Tahar Djaout. 
260 |a Paris :  |b Seuil,  |c 1984 
490 0 |a Collection Méditerranée 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 843_910000000000000_DJA  |7 0  |9 377515  |a PILKINGTON  |b PILKINGTON  |c MAIN  |d 1994-02-23  |l 0  |o 843.91 DJA  |p 0400253070  |r 2018-02-01  |w 2018-02-01  |y LONG 
999 |c 244734  |d 244734