Description du milieu dans le roman francais de Balzac a Zola / [by] J.Y. Dangelzer.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dangelzer, J. Y.
Format: Book
Language:English
Published: Slatkine, 1938
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00511nxm-a2200133zn-4500
001 000120538
005 20180201095016.0
008 940223s1938------------------------eng--
089 |a 843.809 
100 1 |a Dangelzer, J. Y. 
245 0 0 |a Description du milieu dans le roman francais de Balzac a Zola /  |c [by] J.Y. Dangelzer. 
260 |b Slatkine,  |c 1938 
999 |c 101839  |d 101839 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 843_809000000000000_DAN  |7 0  |9 126064  |a PILKINGTON  |b PILKINGTON  |c MAIN  |d 1994-02-23  |l 1  |o 843.809/DAN  |p 022430801  |r 1997-10-17  |w 2018-02-01  |y LONG