Romanciers du XVIIIe siecle [Vol.]2, Crebillon fils, Dudos, Cazotte, Vivant Denon, Louvet, Bernardin de Saint-Pierre, Sade, Senac de Meilhan.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:English
Published: Gallimard, 1980
Series:Bibliotheque de la Pleiade
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00629nxm-a2200145zn-4500
001 000119828
005 20180201095004.0
008 940223s1980------------------------eng--
089 |a 843.508 
245 0 0 |a Romanciers du XVIIIe siecle  |n [Vol.]2,  |p Crebillon fils, Dudos, Cazotte, Vivant Denon, Louvet, Bernardin de Saint-Pierre, Sade, Senac de Meilhan. 
260 |b Gallimard,  |c 1980 
490 0 |a Bibliotheque de la Pleiade 
500 |a This ed. first published in 1965 
999 |c 101211  |d 101211 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 843_508000000000000_ROM  |7 0  |9 125394  |a PILKINGTON  |b PILKINGTON  |c MAIN  |d 1994-02-23  |l 0  |o 843.508/ROM  |p 022139801  |r 2018-02-01  |w 2018-02-01  |y LONG