Histoire populaire et parlementaire de la Commune de Paris / [by] A. Arnould.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Arnould, A.
Format: Book
Language:English
Published: Laffont, 1981
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00521nxm-a2200145zn-4500
001 000119267
005 20180201094954.0
008 940223s1981------------------------eng--
089 |a 944.081 
089 |a 944.36 
100 1 |a Arnould, A. 
245 0 0 |a Histoire populaire et parlementaire de la Commune de Paris /  |c [by] A. Arnould. 
260 |b Laffont,  |c 1981 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 944_081000000000000_ARN  |7 0  |9 124839  |a PILKINGTON  |b PILKINGTON  |c MAIN  |d 1994-02-23  |l 0  |o 944.081/ARN  |p 021902801  |r 2018-02-01  |w 2018-02-01  |y LONG 
999 |c 100718  |d 100718